Общо показвания

неделя, 4 март 2012 г.

КОНКУРС за участие в СИМУЛАЦИЯ на основните елементи на ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПРОЦЕС

Сдружение "ЕГО ПОЛИТИКО" в партньорство с фондация "Фридрих Еберт", бюро България, обявяват конкурс за участие в симулация на основните елементи на политическия процес. Семинарът ще се проведе от 18 до 22 април 2012 г. в София – Природен парк „Витоша”.

Проектът "Homo Politicus – арена за политически битки" представлява симулация на политическия живот, включваща основните процедури на демократичното общество – избори, коалиционни преговори, формиране на правителство и решаване на конкретен проблем в условията на засилен медиен интерес и активна опозиционна дейност.
Желаещите да участват ледва да формират екип от трима души, всеки от които ще изпълнява някоя от ролите, описани във формуляра за кандидатстване.


В конкурса могат да участват младежи:
- на възраст от 18 до 22 години;
- студенти от направление „Политически науки”, Политология, Международни отношения, Европеистика, Право, Журналистика, Връзки с обществеността и други хуманитарни и социални специалности, които не са последен курс на обучение;
- имат интереси в сферата на политиката, журналистиката и масовите медии;
- притежават комуникативни и организационни и аргументативни умения, способност за работа в екип.
Разходите на участниците в проекта, включително за транспорт от гр. София до хотела, настаняване и храна, се поемат от организаторите.
Крайният срок за кандидатстване е 16 март 2012 г., а резултатите ще бъдат обявени на 26 март 2012 г.
Повече информация може да намерите на адрес: office@egopolitico.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар