Общо показвания

неделя, 20 май 2012 г.

КИНОРАБОТИЛНИЦА ЗА МЛАДИ РЕЖИСЬОРИ

Белгийската национална агенция по програма „Младежта в действие" ще събере на едно място 8-10 млади режисьори от 4 различни континента по време на международния фестивал на свободите в Брюксел през октомври.

Кандидатите трябва:
• Да са на възраст между 18 и 30 години;

• Да са аматьори или професионални режисьори, които имат поне един създаден документален филм;

• Да са мотивирани да се срещат с други млади хора от различни страни, да обменят опит в създаването на филми; 

• Да са готови да посветят времето си на проекта в периода 17-27 октомври 2012г.; 

• Да имат поне минимални знания по английски, които да им помогнат да си сътрудничат с младежи от различни континенти/държави (Южна Америка, Азия, Африка и Европа);



• Да са създали до момента поне един документален филм на тема свързана с свободите и човешките права, отричането на несправедливостта или съпротивата срещу подобни явления.


Всички разходи на одобрените участници (международен и вътрешен транспорт, настаняване, храна, застраховки и заснемане на филма) ще бъдат покрити от организаторите.

Желаещите да кандидатстват трябва да попълнят своите апликации до 1-ви юни 2012г. и да ги изпратят на е-мейл thierry.dufour@cfwb.be заедно със CV и всички посочени във формуляра документи. Формулярът за кандидатсване можете да намерте на сайта на Национален център "Европейски младежки програми и инициативи". 

Няма коментари:

Публикуване на коментар